Actueel

We kunnen helaas nog steeds niet open, we wachten verdere richtlijnen van de overheid af.

Om straks, en waarschijnlijk nu spoedig, ook lekker in de tuin te zitten, hebben nog wat meer tuinmeubilair nodig.
Per 11 mei 2021, uitgangspunt van de overheid bij de versoepelingen van de geldende maatregelen, gaan er een aantal nieuwe cursussen van start.
Het bestuur heeft voor het eerst in haar geschiedenis een digitale ledenvergadering gehouden.
Het bestuur wil graag een clubblad uit gaan brengen. Een blad door en voor de leden ... wie wil meedoen?
Zoals in de nieuwsflits ook al aangegeven  gaan de fysieke lessen nog even niet door. De volgende persconferentie gaat hopelijk meer inzicht geven in wanneer wel.

Op vrijdagmorgen rond 10.00 uur verzorgt docente Ike van Cleeff een digitale les. Op zaterdagmorgen verzorgt docent Willem Harbers ook een digitale les.

De fysieke lessen bij de Zondagsschilders zijn helaas door de omstandigheden gestopt.

Docent: Katelijne Davids De drie motto’s voor de lessen van Katelijne zijn: speelsheid, fantasie en vrijheid. De lessen worden stap voor stap opgebouwd aan de hand van verschillende voorwerpen. 17 februari t/m 6 april 2020
Graag wil docente Hermine Groenendaal je kennis laten maken met de grafiek en nodigt je uit voor een workshop aquatint op vrijdagavond 27 september en 4 oktober 2019 van 19:00 21:30 uur
Voor wie? Voor beginners en gevorderden. Enige kennis over de basistechnieken van tekenen en schilderen is wenselijk. De cursus Zin in een zomerse teken- en schildercursus in Amsterdam? Het thema is: “Kunst aan ‘t IJ” Haast u, nog slechts enkele plaatsen!!!
Kom kennismaken met de grafiek en leer in deze workshop alles over het etsen. Vrijdag 24 en 31 mei 2019 van 19:00 – 21:30 uur
In de workshop Linosnede neemt U zelf een afbeelding mee. Deze afbeelding wordt met carbon overgezet op linoleum. Een bijzonder leuke techniek! Door Hermine Groenendaal.