Kinderkunst

Als kunstenaar in de dop ga je zelf aan de slag!

kidsart
Compilatie-kindercursussen-kinderkunst-en-musical
kids

Workshop Kinderkunst

(zaterdagochtend)

  • De workshop Kinderkunst geven wij van 15 mei t/m 3 juli op 8 achtereenvolgende zaterdagochtenden van 10.00 tot 12.30 uur.
  • Docent is Lisanne Langenberg. Zij is kunstenares en museumdocente en geeft les aan basisschoolleerlingen.
  • De workshops kosten € 125,00 voor 8 lessen, maar zijn ook afzonderlijk te volgen en kosten dan: € 17,50 per les, of € 50,00 voor 3 lessen.

Nadere informatie

Ben jij tussen de vier en twaalf jaar en heb je zin in een vrolijke en creatieve middag? Kom dan naar het Kinderkunstenaars atelier van de Zondagsschilders. Want elke woensdagmiddag organiseren wij een workshop waar je mee kunt doen met leuke creatieve activiteiten. Wat dacht je van je eigen fantasiedier schilderen, of een kunstwerk maken van een heerlijke feestmaaltijd? Als kunstenaar in de dop maak je je eigen kunstwerk, dat je natuurlijk mee naar huis mag nemen.

We tekenen, plakken, scheuren papier, schilderen (met acrylverf, dus doe wel oude kleren aan!), alles en nog veel meer kan en mag.

Wat leer je?

Je leert spelenderwijs verschillende creatieve technieken en materialen te gebruiken, samen te werken en een zelfs iets over kunstgeschiedenis!

Wat heb je nodig?

Helemaal niets; wij hebben alles al voor je klaarstaan.

En verder

Je ouders of begeleiders doen niet mee. Ze brengen je en halen je na afloop weer op.