Anita Nuñez Larraz

De Amsterdamse Anita Nuñez Larraz is een professioneel, ambachtelijk beeldhouwer, die zowel met de hand hakt als polijst. Zij werkt in een zeer grote diversiteit aan stenen zoals marmer, graniet, hardsteen, serpentijn, onix, seleniet, verdite, springstone, kissiisteen, albast en steatiet. Ook maakt zij beelden in was en klei en laat daar bronzen afgietsels van maken in Athene.
Anita exposeert een aantal malen per jaar, zowel solo als in groepsverband met de kunstenaarsverenigingen de Onafhankelijken uit Amsterdam resp. Laren-Blaricum. Haar werk is opgenomen in diverse internationale kunstcollecties.
Anita heeft veel ervaring met lesgeven in beeldhouwen in steen en ‘beeldbouwen’ in was en klei. Jarenlang heeft zij in haar eigen atelier lesgegeven aan zowel beginners als gevorderden. Ook heeft zij workshops gegeven bij De Zondagsschilders en in de Negevwoestijn in Israel. Zij geeft individueel les aan een ieder in de groep en gaat uit van het niveau van de leerling. Anita helpt met het ontdekken van vormentaal, materiaal en gereedschap. Ze probeert de leerlingen te stimuleren om verder te gaan met het werkstuk dan ze dachten te kunnen en hun te laten verbazen over hun eigen resultaten’.
De Zondagsschilders draagt zij een zeer warm hart toe.

Werk van Anita Nuñez Larraz

Cursus
Beeldhouwen dinsdagmiddag atelier 1

Website
www.nunezlarraz.nl

Contact
06- 246 246 54
nunezlarraz@hotmail.com of via facebook