dzsruler
De Zondagsschilders Amsterdam

Nieuwsflits

Nummer: 22-14

Datum: 1 oktober 2022

dzsruler

Najaarscursussen.

anatomie

De cursus Modeltekenen van Jacob Siemons met het accent op de anatomie is nog even uitgesteld. We hebben nog een aantal cursisten nodig. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, start de cursus.


kwasten
De cursus Inkt van Joske Leinders gaat wel door en start op woensdag 5 oktober om 19.30 uur, er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus meedoen kan nog.

bister3-1

De cursus tekenen met Bister van Joost van der Krogt begint maandagmiddag 17 oktober. We hebben nog een paar aanmeldingen nodig om de cursus door te laten gaan.

Verduurzaming Rozenstraat.

Op 17 oktober begint de aannemer met de isolatie van de ramen in onze ateliers en bij de vrijwilligerscentrale. Op dit moment kunnen we nog niet helemaal overzien wat de consequenties hiervan zijn.
In ieder geval verwachten we gedurende de weekdagen overlast in de vorm van geluid, stof en misschien ook kou.

De aannemer begint eerst met de achterkant van het gebouw beneden, daarna de achterkant op 1 hoog. Als dat klaar is wordt de voorkant aangepakt. Wellicht betekent het dat er een les niet door kan gaan, maar dat weten we nog niet.
We hopen er tegen de Kerst, voor het binnen gedeelte, vanaf te zijn.

Zodra er meer duidelijk is, laten we dat weten met een extra nieuwsflits en een aankondiging op de prikborden.

WEER GROTE-CLUB-ACTIE!!

De Zondagsschilders doet, na het succes van vorige jaren, weer mee met de grote club actie en daar hebben wij onze leden voor nodig.
Wat is de Grote Club Actie?
Dit is een loterij waarbij 80% van de opbrengst naar de vereniging gaat.
De loterij loopt van 24 september t/m 18 november. De trekking is op 6 december 2022, u krijgt automatisch bericht als u in de prijzen valt.
Er zijn zeer aantrekkelijke prijzen te winnen, met als hoofdprijs € 100.000,-Kijk voor de overige prijzen: https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/
Het is mogelijk om online loten te kopen voor € 3,-. per stuk via de volgende link: https://lot.clubactie.nl/lot/a'damse-ver.-de-zondagsschilders/412465

Doet U ook mee, zodat wij weer een mooi bedrag van de Grote club actie mogen ontvangen!!!

Bijzonder model.

Bij de donderdagochtend groep, modelschilderen, was er dit keer wel een heel bijzonder model.

20220929_121301hond 2
hond
footer
MailPoet