dzsruler
De Zondagsschilders Amsterdam

Nieuwsflits

Nummer: 22-08

Datum: 1 mei 2022

dzsruler

Eerste expositie in onze ateliers aan de

Rozenstraat 206!


Dit jaar doen de Zondagsschilders mee met de Open Ateliers Jordaan. Dat is in het Pinksterweekend (zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 juni, van 12:00 tot 18:00 uur). Zie www.openateliersjordaan.nl
Een geweldige kans om te laten zien wat we allemaal in huis hebben en ook om wellicht nieuwe leden te werven! Dat vraagt van iedereen wat investering. De tentoonstelling moet ingericht worden en dat is best veel werk. Er zijn veel mensen nodig om te helpen bij allerlei hand en spandiensten. De activiteitencommissie is al enkele weken bezig met de voorbereiding en we beginnen zicht te krijgen op wat er allemaal nodig is voor een succesvolle 3 dagen. Ook voor het afbouwen zullen wij mensen nodig hebben.

Wat gaan we tentoonstellen?

Alle leden van alle groepen kunnen meedoen met een individueel werk. Aanmelden kan tot 15 mei. Vraag aan je docent of contactpersoon naar de details en de aanmeldbriefjes.

Hulp bij de tentoonstelling?

Meld je ook aan als suppoost, hulp bij de op- en afbouw of keukenhulp. Alle hulp is welkom, ook van familie of vrienden!

Zomerprogramma 2022

Poulsen Bjorn 1
Hangen – Staan - Leunen, is de 1ste zomercursus die wordt gegeven door Ike van Cleeff en Willem Harbers op vrijdag, zaterdag en zondag 10 juni t/m 12 juni van 10.00 tot 15.30 uur. Gedurende deze drie dagen worden er een aantal basis principes van het beeldhouwen onderzocht met verschillende materialen. Elke dag begint met een korte presentatie ter inspiratie.
Dan gaan we aan de slag en bespreken natuurlijk in de loop van de dag al het werk. We zorgen elke middag voor een lekkere lunch met soep. Zie verder de website. Opgeven bij info@dezondagsschilders.nl
ernesto neto
Poulsen Bjorn 2

Er staan nog veel meer mooie cursussen en workshops op het programma, hier alvast een klein voorproefje: 2x Kunst a/h IJ, een Artis 4-daagse tekenen/schilderen, tekenen/schilderen van de Noorderkerk, modeltekenen/schilderen, portretschilderen, portretfotografie en abstracte straatfotografie, een workshop collages en een workshop abstraheren. Zodra alle info binnen is, wordt u op de hoogte gesteld en is alle info op de website te vinden, Hou de website dus in de gaten.Gezocht: Medewerker secretariaat/administratie.

Een spilfunctie bij De Zondagsschilders!
Het secretariaat is heel belangrijk voor het soepel draaien van onze vereniging. Je schrijft nieuwe leden in, zorgt ervoor dat ze de juiste informatie krijgen en verwerkt wijzigingen in de financiële ledenadministratie. Je houdt het ledenbestand up to date en zorgt ervoor dat nieuwe leden zo snel mogelijk geplaatst kunnen worden. Je beantwoordt en behandelt telefoon, e-mail en vragen van bezoekers, docenten, of cursisten.
Ben je klantgericht, kun je goed overweg met de PC en heb je zin om je administratieve kennis en ervaring voor ons in te zetten meld je dan aan! Informatie bij: Christa Kuilman, info@dezondagsschilders.nl

Expositie.

Uitnodiging voor de groepsexpositie 'Eiland' van De Onafhankelijken, een bekende kunstenaarsvereniging uit Amsterdam.
De expositie is van zaterdag 30 april t/m zondag 8 mei, 12.00 - 17.00 uur Locatie: Bagagehal Loods 6, KNSM-laan 143, 1019 LB Amsterdam.

Eiland
footer
MailPoet