dzsruler
De Zondagsschilders Amsterdam

Nieuwsflits

Nummer: 22-04

Datum: 13 februari 2022

dzsruler
sneeuwklokjes (2)

Beste leden, langzaam aan gaat het leven terug naar normaal, ook voor onze vereniging een belangrijke ontwikkeling. Het bestuur is dan ook hard op zoek naar versterking. Vind jij het leuk je steentje bij te dragen aan de bestuurlijke organisatie van de Zondagsschilders, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Email: secretaris@dezondagsschilders.nl

Vakantieweken

Salonboot

Na 2 jaar gaat de salonboot Amsterdam weer varen en wel van
maandag 6 t/m zondag 11 juni. Marjan van Berkel is opnieuw onze docent. De prijs voor deze varende week is 655 euro voor een één persoonshut en 510 euro voor een tweepersoons hut. Deze prijzen zijn gebaseerd op vol pension.

Landgoed De Hoge Weide in Vorden

Van maandag 11 t/m maandag 18 juli gaan we weer naar Landgoed de Hoge Weide in Vorden. Nora Hooijer neemt ons mee naar de schilderachtige plekjes in de buurt.
De prijs voor deze week is 755 euro voor een eenpersoonskamer, 615 euro voor een tweepersoonskamer. Deze prijzen zijn gebaseerd op volpension.

Heb je belangstelling voor één van deze vakanties, meld je aan bij het secretariaat, je krijgt dan uitgebreide informatie.
Heb je je al eerder aangemeld voor de salonboot neem dan contact op met het secretariaat om je aanmelding te bevestigen of te annuleren. Email: info@dezondagsschilders.nl
Gezocht nieuwe medewerkers voor de ateliercommissie.

HERHAALDE OPROEP
zs schoonmaak
Dit zijn Veronique, Henny en Jelle, zij maken iedere maandagmorgen de ateliers schoon, zorgen dat er voldoende koffie en thee is en nog veel meer, daarnaast is het ook gezellig met elkaar iets te doen voor de vereniging.
Heb jij zin om mee te werken neem dan contact op met Veronique: v.schol@upcmail.nl (voor deze vrijwilligerstaak krijgt u een vrijwilligersvergoeding).

Kindercursussen

In maart starten een aantal nieuwe kindercursussen. Alle info hierover vind je op de website: dezondagsschilders.nl. Ken je kinderen tussen de 6 en 12 jaar, informeer ze over deze nieuwe cursussen.
flyer de jonge kunstenaar
footer
MailPoet