dzsruler
De Zondagsschilders Amsterdam

Nieuwsflits

Nummer: 24-02

Datum: 31 januari 2024

dzsruler
In deze Nieuwsflits: Voor in de agenda; Schildervakanties; Kastjes; Betalingen lidmaatschap en cursusgeld; Expositie tip.
20240107_142336
We zijn het nieuwe jaar begonnen met een vrolijk feest. Dat was een goede en swingende start!

Dit voorjaar staan er weer allerlei activiteiten op het programma: Algemene Ledenvergadering (24 maart) en Open Ateliers Jordaan (18-20 mei). Portret op Zondag staat gepland op 3 maart, 7 april en 2 juni, 22 september en 20 oktober. Houd de agenda op de website in de gaten voor wijzigingen/aanvullingen.
Intussen moeten we bedenken hoe we het 90-jarig bestaan van De Zondagsschilders willen vieren in 2025. Heb je ideeƫn en/of wil je meewerken aan de voorbereiding van dit jubileum, meld je dan bij Yvonne (activiteitencommissie@dezondagsschilders.nl)

Schildervakanties
Wat is er leuker dan in de zomer met elkaar op vakantie te gaan en te gaan schilderen. Gaat u ook mee met onze schildervakantie!! Van zondag 9 juni t/m 14 juni wordt er geschilderd in Buurse/Haaksbergen. Docent is Nora Hooijer.
Van vrijdag 12 t/m vrijdag 19 juli wordt er geschilderd in Diever Drenthe. Docent Rudolf Valster.
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Alle info is te vinden op de website of op infoborden in de hal.

Kastjes
Sinds 1 januari coƶrdineert Denise Fehres de kastjes. Graag maken we jullie attent op de gebruiksvoorwaarden van een kastje.
Doe een naamsticker op het kastje en liefst ook een slotje
Als je geen kastje meer wilt dan graag het kastje leegmaken, naamsticker verwijderen en op tijd doorgeven. Er staan altijd mensen op de wachtlijst.
Vragen over kastjes bij Denise, email: kastjes@de zondagsschilders.nl

Betalingen Lidmaatschap en cursusgeld
Alle facturen voor het cursusgeld zijn inmiddels verstuurd. En de meeste leden hebben ook al betaald. Dank daarvoor. Voor diegene die nog niet betaald hebben, dringend verzoek dit zo snel mogelijk te doen. Het is voor de administratie (ook vrijwilligers) erg veel werk achter de betalingen aan te zitten.
Heb je nog vragen over de factuur of heb je geen factuur ontvangen neem dan contact op met de administratie.

Bereikbaar
Het is soms nog niet helemaal duidelijk wat onze emailadressen zijn, bij deze een update:
Het bestuur is bereikbaar via secretaris@dezondagsschilders.nl
De administratie is bereikbaar via info@dezondagsschilders.nl
2024-01-10-11 expo grafiek hermine
Expositie tip
Op zaterdag 10 en zondag 11 februari kunt u het werk van onze grafiekgroep gaan bekijken op het Atelier in de Rozenstraat. U bent welkom tussen 13.00 en 17.00 uur.

www.dezondagsschilders.nl

footer
MailPoet