dzsruler
De Zondagsschilders Amsterdam

Nieuwsflits

Nummer: 24-01

Datum: 6 januari 2024

dzsruler
In deze Nieuwsflits: Nieuwjaarsfeest, start cursusjaar, altijd al wat nieuws willen proberen?, betaling lidmaatschaps- en cursusgeld, bestuur.
20240106_002354
2024 is begonnen en daarom als eerste de allerbeste wensen voor alle lezers van de nieuwsflits. We gaan er met elkaar weer een mooi jaar van maken met veel schilderen, beeldhouwen en andere vormen van kunst.

Nieuwjaarsfeest
As zondag 7 januari beginnen we het jaar met een gezellig feestje met een drankje en een hapje en dansmuziek van onze docent Rudolf Valster. Het feest begint om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Start cursusjaar
Op maandag 8 januari beginnen de lessen van de jaarcursussen weer. In totaal 35 lessen, 20 voor de zomer en 15 na de zomer. De voorjaarsvakantie valt in het voorjaar in de week van 17 t/m 25 februari.
Altijd al wat anders willen proberen?
Doe dan mee met de Oriƫntatiecursus, 15 lessen met 3 blokken van 5 lessen, stilleven met mixed media, portret en model, figuratief en abstract.
De cursus is op donderdagavond en begint op 25 januari t/m 2 mei. Kosten 225 euro (excl lidmaatschap).
atelier
Betaling lidmaatschap-en cursusgeld
Op 20 december zijn de facturen voor het lidmaatschap en kastjes de deur uitgegaan. Op dit moment heeft ongeveer 60% van de leden het lidmaatschap betaald. We vragen u vriendelijk dit, indien u dit nog niet gedaan hebt, zo snel mogelijk over te maken. De facturen voor de cursussen worden in de komende twee weken verzonden, ook hiervoor vragen wij u de factuur z.s.m. te betalen.
Betaling per voorkeur via de bijgevoegde link, deze is veilig en makkelijk te verwerken, wilt u op een andere manier betalen, ook prima, maar vermeldt dan wel het factuurnummer. We houden de kosten laag door alle werkzaamheden door vrijwilligers te laten doen. Het kost erg veel tijd om achter betalingen aan te zitten. We rekenen op uw medewerking.

Bestuur
John de Boer heeft zich wegens drukke werkzaamheden voor andere organisaties teruggetrokken als bestuurslid; Bert Stronks heeft zich voor het bestuur aangemeld en wordt op dit moment ingewerkt.
Het emailadres waarop u het bestuur kunt bereiken is secretaris@dezondagsschilders.nl

www.dezondagsschilders.nl

footer
MailPoet