dzsruler
De Zondagsschilders Amsterdam

Nieuwsflits

Nummer: 23-12

Datum: 23 november 2023

dzsruler

In deze Nieuwsflits: Open Huis, versterking schoonmaakteam, kerstvakantie, start cursussen 2024, facturen lidmaatschap, huurders in huis, tip.

flyer 2023-11-26
Open Huis
As zondag 26 november van 13.00 – 17.00 uur houden we Open Huis, de activiteiten commissie heeft weer veel werk verzet om er een mooi evenement van te maken. We hopen hiermee nieuwe leden en cursisten te werven.
Versterking Schoonmaakteam
Op maandagochtend van 10.30 – 12.30 uur worden de ateliers en kantine schoongemaakt door enthousiaste vrijwilligers. We zijn nog steeds op zoek naar versterking bij het Schoonmaakteam, dat kan ook parttime.
Van de maandagmiddag groep helpen nu 4 cursisten 1x per maand mee met het schoonmaakteam. Een fantastisch initiatief!!.

Kerstvakantie start lessen 2024
De kerstvakantie start op vrijdag 22 december. Op 8 januari 2024 starten de lessen weer.

Facturen Lidmaatschap
Vanaf dit jaar worden de facturen voor het lidmaatschap van de vereniging in december verstuurd. In januari krijgt u de factuur voor de cursus.
Wilt u volgend jaar geen cursus meer volgen en geen lid van onze vereniging blijven, meldt dat dan even bij de administratie (info@dezondagsschilders.nl), dan schrijven wij u uit.

Huurders in huis
Op woensdagavond wordt atelier 1 bezet door een private tekengroep onder leiding van Jan Lips. Met Jan zijn afspraken gemaakt m.b.t. openen en sluiten en het opruimen van het atelier. Voor het gebruik van de ruimte betalen zij ons een huurbedrag.

Tip
In het Rijksmuseum is een kleine tijdelijke tentoonstelling van topstukken uit het Museum Booijmans van Beuningen in Rotterdam te zien.

www.dezondagsschilders.nl

footer
MailPoet