dzsruler
De Zondagsschilders Amsterdam

Nieuwsflits

Nummer: 23-02

Datum: 20 februari 2023

dzsruler
akker
verdrietig

Voorjaarsvakantie van 27 februari t/m 5 maart.

Voor het eerst is er een officiële voorjaarsvakantie in ons cursusjaar. Alle jaarcursussen hebben deze week vakantie. De korte cursussen die nu lopen, gaan in deze week wel door.

Korte cursussen:

Bij de korte cursus Abstract Schilderen van Bouch is nog plaats voor 2 cursisten. Geef je snel op want vol is vol.
De cursus Anatomisch Tekenen en Schilderen van Jacob Simons gaat alsnog van start op 5 april. Ook hier zijn nog enkele plekken beschikbaar.
Schilderen en Meer: het vinden van vrijheid van Melanie Britstra is nog lang niet vol. Hoe leuk is het om eens iets nieuws te proberen.
Kijk op de website voor tijdstip en prijs.

Kunst in ons pand.

Sinds enige tijd hangt en staat er kunst van eigen leden in ons pand. Leendert Fransen verzorgt de wisselende hangende tentoonstelling. Op dit moment hangt er in de gang Stillevens van de donderdagmiddaggroep, docent Nora Hooijer. Vanaf half april wordt dit gewisseld met Modelstudies van de donderdagmiddaggroep, docent Ruys.
In de kantine hangt werk van de Grafische groep, docent Hermine Groenendaal.

Insluiper.

Afgelopen weekend is er van een van onze leden de telefoon gestolen vanuit zijn jas in de gang. Dus let op: laat geen waardevolle spullen in je jas zitten, en doe de deur in het weekend en in de avond dicht (geen kussentje tussen de deur).

Algemene vergadering.

In de eerstvolgende nieuwsbrief volgt de definitieve datum, tijd en agenda voor de Algemene Vergadering De Zondagsschilders 2023. Naast verenigingszaken, financieel verslag en het jaarverslag komen ook de bestuursagenda voor 2023 aan de orde samen met een oproep voor nieuwe vrijwilligers waaronder “meedenkers” werk.
naakten (2)
dirigent
Het hier vertoonde werk is gefotografeerd. tijdens de open dag.

www.dezondagsschilders.nl

footer
MailPoet