dzsruler
De Zondagsschilders Amsterdam

Nieuwsflits

Nummer: 22-19

Datum: 31 december 2022

dzsruler

Belangrijke data:

goud
Woensdag 21 december laatste lesdag
Zondag 8 januari de nieuwjaarsbijeenkomst!
9 januari starten de lessen!
15 januari OPEN DAG.


Jaarcursussen 2023.

Er zijn meerdere vragen geweest van docenten en cursisten om een voor- en een najaarsvakantie in te stellen. In het voorjaar houden we 20 lessen en gaan we dus één week langer door, in het najaar 15 lessen. Daarom plannen we voor het komende jaar 35 lessen in plaats van 36. We volgen hierbij de landelijke voor- en najaarsvakantie van regio Noord. Voorjaarsvakantie: 25 februari t/m 5 maart, najaarsvakantie: 21 oktober t/m 29 oktober.
Het programma aanbod voor volgend jaar blijft verder ongewijzigd, ook de prijzen blijven hetzelfde als in 2022.

Korte cursussen voorjaar 2023

Er is weer een zeer divers programma voor korte cursussen in het voorjaar. In februari starten we met Anatomisch tekenen van Jacob ; een reliefsteen maken met Mattis Nicklas, Collages met Paula Muijtjens en schilderen als Cobra met Joske Leinders. In maart volgen Abstract schilderen van Bouch en Schilderen en meer van Melanie Britstra. In april volgt dan nog Joost van der Krogt met Werken met bister en andere materialen. Uitgebreide informatie kun je vinden op de website
Kortom meld je aan via info@dezondagsschilders.nl
.
gereedschap

Verbouwing


De aannemer is bezig met de laatste werkzaamheden. Volgende week zou alles klaar moeten zijn. In de Kerstperiode worden de ateliers extra schoongemaakt zodat we er in het nieuwe jaar warm en schoon bijzitten.


Opbrengst loterij.


Er zijn voor de Zondagsschilders 377 loten verkocht. De opbrengst voor de vereniging is daardoor 904,80 euro. Allen hartelijk dank voor jullie medewerking. En nu maar hopen op een mooie prijs.

Tips.

*Zien en doen in het Rijksmuseum, zie: https://www.rijksmuseum.nl/nl/zien-en-doen? filter=volwassenen
*Overzichtstentoonstelling Suze Robertson (1855 – 1922) in Panorama Mesdag. https://panorama-mesdag.nl/zien-en-doen/tentoonstellingen/suze-robertson/

www.dezondagsschilders.nl

footer
MailPoet