dzsruler
De Zondagsschilders Amsterdam

Nieuwsflits

Nummer: 22-16

Datum: 30 oktober 2022

dzsruler
logo GCA

Grote -Clubactie.

De laatste weken van de Grote Clubactie zijn aangebroken. Het aantal verkochte loten voor de Zondagsschilders valt nog wat tegen. In totaal nu 110 stuks, dat moet toch beter kunnen met 450 leden. 80% van de opbrengst van de loten gaat naar de vereniging. Speciaal nu met de hoge energieprijzen kunnen we dit geld goed gebruiken.
Vraag ook familie en vrienden ons te steunen met het kopen van een lot.
De loterij loopt van 24 september t/m 18 november. Van ieder verkocht lot voor onze vereniging krijgen wij 2,40 euro. Daarnaast kunt u mooie prijzen winnen.
U kunt de loten online kopen voor € 3,-. per stuk via de volgende link: https://lot.clubactie.nl/lot/a'damse-ver.-de-zondagsschilders/412465

Belangrijke data 2022/2023.


22 december -Start kerstvakantie
8 januari – Nieuwjaarsbijeenkomst
9 januari – Start lessen 2023
15 januari – Open Dag De ZondagsschildersVoorzichtig met gas- en elektragebruik!


We hoeven niemand meer te vertellen, dat door de hoge gasprijs de stookkosten de pan uitrijzen. Toch nogmaals een oproep: verwarming aan? Dan ramen dicht. En ben je de laatste die het lokaal verlaat? Controleer even of de verwarming uit is.

Wat is de vrije inloop?


Dat is ons open atelier. As je lid bent van onze vereniging kan je iedere zaterdag op eigen tempo, zonder docent, zonder vaste groep aan het werk. Vanaf 11.00 voor schilders, tekenaars, en grafici. Vanaf 13.00 uur voor beeldhouwers. Zie voor meer info de website.

Verbouwing stand van zaken.


De eerste twee weken van de verbouwing zijn wat betreft overlast meegevallen. Het werk vordert langzaam maar gestaag. Een compliment voor de mensen die het werk uitvoeren.

www.dezondagsschilders.nl

footer
MailPoet