Bekende personen van TV

Teken bekende personages vanaf de televisie.
De meeste mensen zullen deze periode veel naar de televisie kijken. Ik stel voor bekende koppen zoals nieuwslezers, panelleden, reporters, politici enz. na te tekenen. Misschien vind je het bezwaarlijk dat zij bewegen. Wel, hun bewegen is beperkt. Ga anders eens de apen in Artis tekenen! Die bewegen pas echt. Deze mensen hebben in beeld vaak een vaste positie en keren veelal terug in zo’n vaste houding. Je zal wel snel moeten tekenen en dat betekent kiezen wat je belangrijk vindt. Kies kenmerken. Dat het misschien ook karikaturen of karikaturale koppen zullen worden is niet zo erg. Het is best leerzaam. Ik ben benieuwd.

Jacob Siemons docent portretstudies vrijdag morgen atelier 2

 

Wil je alle tot nu gepubliceerde werken zien?

klik dan hier