De Kleine Prins

Dit keer een heel ander soort opdracht waar je heerlijk mee aan de gang kunt gaan :
Maak een illustratie bij dit kleine juweeltje van wereldformaat : “ De kleine Prins “ van Antoine de Saint-Exupéry (Frankrijk 1900-1944 ). Jullie kennen het waarschijnlijk wel en anders zoek het even op . Maak er een eigen versie van .
Hierbij stuur ik jullie een stukje tekst waarin je merkt hoe makkelijk deze schrijver van het een naar het andere springt en op die manier iets schrijft , zelfs abstract , wat zowel voor volwassenen als kinderen heerlijk vervreemdend is . Voor mij is het een van mijn favorieten vanaf zeer jonge leeftijd .
Het hoeft natuurlijk niet deze tekst en dit plaatje te zijn . Maak er zelf iets van !
Bedenk hoe je het zelf graag zou willen zien en horen .
Marjan van Berkel docent tekenen/schilderen maandag- en dinsdag-avond atelier 2

 

Wil je alle tot nu gepubliceerde werken zien?

klik dan hier