Alex Dekker

Op zondag 2 februari 2020 is te gast geweest: Alex Dekker.
“Wat veel pappa’s’ riep één van zijn twee dochters toen zij alle portretten zag die de aanwezige leden van haar vader gemaakt hadden. Voor ons kon maar één iemand de eerste gast bij zijn bij de eerste Portret op Zondag in de Rozenstraat; Alex Dekker, portefeuille-manager Verkoop & Commercieel Vastgoed van de gemeente Amsterdam. Zonder hem had onze vereniging waarschijnlijk niet meer bestaan. Tijdens het poseren kwamen alle perikelen van de afgelopen jaren, maar vooral de vreugde over het hebben van nieuwe prachtige locatie voorbij. Alex koos een portret uit van Leendert Fransen, net als één van zijn dochters. De andere dochter koos een werk uit van Judith van Nus. Met een borrel in feeststemming werd de middag afgesloten.