Bert Kops

Bert Kops, de beroemdste worstelaar van Nederland was te gast op 6 oktober j.l.

Kijk hier verder om te zien hoe de portretschilders hier mee bezig zijn geweest en wat de eindresultaten zijn geworden!

 

 

Bert is een geboren Amsterdammer die dagelijks aan het werk is in zijn sportschool aan de Weesperzijde waar allerlei soorten (vecht) sporten worden gegeven. Vanaf zes jaar tot in de tachtig. Daaronder ook bekende Amsterdammers zoals Henk Schiffmacher.

Iedere aanwezige portretschilder zette alles op alles om Bert te portretteren. Tot worstelen met de aanwezige leden kwam het natuurlijk niet maar de opgewekte stemming van Bert en zijn inzet om een goed een voorbeeldig model te zijn leverde wel ruim twintig prachtige werken op. Zijn niet te missen markante gezicht en indrukwekkende typerende gestalte zijn duidelijk te herkennen.

Bert koos het werk uit van Ben Nisters, Nel Huurman en Fieteke Leenes.