Open monumentendag en 25 jaar 2e Nassau ateliers

Open Monumentendag en 25 jaar tweede Nassau Ateliers; 13,14 en 15 september
25 Duo-tentoonstellingen, 2e Nassaustraat 8- Amsterdam.
Zie flyer
Voor dit jubileum hebben vijfentwintig kunstenaars een gewaardeerde of bewonderde collega uitgenodigd om samen in hun atelier een verzorgde, spannende, grensverleggende, conceptuele, esthetische, propvolle, wringende, aandoenlijke, knotsgekke, prachtige of afgewogen duo-presentatie te maken. Door de combinaties worden inhoudelijke verbanden tussen de kunstwerken gelegd. Iedere kunstenaar heeft een netwerk -vaak ook internationaal – en zo wordt de Tweede Nassau Ateliers niet alleen zichtbaar als een gebouw waar kunst gemaakt wordt, maar ook als een plek die deel uitmaakt van een (kunst)wereld die veel groter is dan alleen ons gebouw.

Met onder anderen: Phil Bloom en Renate Jacobs, Nora Hooijer en Camille Verbunt, Adriaan Rees en Hans van Bentem, Wafae Ahalouch en Joanneke Meester, Suus Scheller met Emo Verkerk en Barbara Polderman, Maaike Schoorel en Evi Vingerling, Frank van den Broeck, Lies Neve en Maddy Arkesteyn, Diana Blok en Pawel Pokutycki.

2e Nassaustraat 8- Amsterdam.
Opening: Vrijdag 13 september. 19.00 uur.
zaterdag  14 september van 10.15 tot 21.00 uur
zondag 15 september van . 10.15 tot 18.00 uur
Zaterdag 14 september om 16.00 uur:
Lezing High culture/ low culture, van Camille Verbunt en Nora Hooijer in lokaal 3.
Aanmelden via info@norahooijer.nl.