Tekenen en schilderen – soms model – dinsdagavond 3de etage

Op de dinsdagavond wordt gedeeltelijk naar model gewerkt, maar ook naar een gekozen thema of naar opdracht. Joop Rooijers stimuleert het gemotiveerd bezig zijn. Enthousiasme, zoals bij het gezamenlijk aandragen van een thema of onderwerp is daarbij een eerste vereiste. Joop streeft ernaar verwondering te laten ontstaan, door scherper en op een andere manier waar te nemen. Het vanzelfsprekende wordt zo opnieuw bekeken, waardoor er meer persoonlijkheid en creativiteit kan worden ontwikkeld. Vaardigheid wordt bevorderd door het aanreiken van verschillende technieken.


Fotoimpressie

Review
De dinsdagavond heeft zijn serieuze en zijn vrolijke kanten. De lessen worden vakkundig en met humor door Joop Rooijers gegeven. Hij sluit zoveel mogelijk aan bij het niveau van iedere cursist en er is altijd ruimte voor vragen en het oplossen van onduidelijkheden. Naast het werken met model en opdrachten die door Joop worden aangereikt, bestaat de mogelijkheid om de wensen van de cursisten t.a.v. thema’s en technieken in te brengen en de keuze hiervan met elkaar af te stemmen. Ook is er vrijheid om te experimenteren met verschillende teken- en schildermaterialen en technieken. Tevens maken we groeps- en individuele opdrachten voor tentoonstellingen.
We werken als groep met veel plezier en houden rekening met elkaar. We zijn positief kritisch, zodat iedereen gestimuleerd wordt om in haar/ zijn eigenheid creatief te zijn.  Natuurlijk kan de boog niet altijd gespannen staan: de laatste les van het jaar wordt altijd feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje. 
Marianne

Waar en wanneer
Dinsdagavond 20.00-22.30 uur, 3de etage

Tarief
Zie: Cursusrooster dinsdagavond 3e etage

Docent
Joop Rooijers

Aanmelden