Fijnschilderen – geen model – woensdagmiddag atelier 1

Bij deze groep wordt individueel, figuratief naar de werkelijkheid en met verschillende materialen geschilderd. Er is vrijheid in de keuze van het onderwerp. De begeleiding van Rob Raats is zoveel mogelijk individueel. Hij stimuleert eigen initiatief en creativiteit van de cursisten. Je kunt denken aan een landschapje naar voorbeeld van een foto of aan een eigen draai geven van een afbeelding. Belangrijk hierbij is het leren kijken.

Review
In deze cursus fijnschilderen ligt de nadruk op schilderen naar de werkelijkheid en “klassiek”opzetten van een schilderij. Wij zijn vrij in onze keuze van materiaal en van onderwerp, vaak aan de hand van een foto. Docent Rob Raats begeleidt ieder individueel, stimuleert eigen initiatief en creativiteit en hecht veel belang aan leren goed kijken. De verscheidenheid aan thema’s waaraan wordt gewerkt, zoals portret,landschap, stadsgezicht en stilleven, leidt tot onderlinge uitwisseling van ideeën en inspiratie.Tarief, waar en wanneer
Zie: Cursusrooster woensdagmiddag atelier 1

Docent
Rob Raats

Aanmelden