Beeldhouwen – soms model – dinsdagmiddag atelier 1

di-mi-3-nunez-beeldhouwen-atelier-01

Steen, was, gips en klei: dat zijn de materialen waarmee gewerkt wordt in de cursus Beeldhouwen op dinsdagmiddag. Beeldhouwen is naast hakken in stenen ook leren kijken, weten van verhoudingen, durven spelen met materiaal en het ontwikkelen van je eigen vormentaal. Schaven, schuren en polijsten geven het beeld de vorm en glans die je zoekt. Je voorziet je beeld ook nog eens van de juiste sokkel en je leert het te presenteren.
Het opbouwen van een beeld met zachte materialen (was/klei/leem) vraagt weer andere technieken, zoals het opzetten van een montuur voor een te maken beeld. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen gebruiksaanwijzing. Er wordt gedurende korte periodes ook gewerkt met model. Daarnaast kan men eigen ideeën verwezenlijken: abstract, natuurlijk of realistisch.
In de cursus Beeldhouwen vind je ontspanning bij het maken van je beeld, voldoening als het klaar is en eindeloos plezier van het resultaat. Houd je er van iets te maken met je handen? Wil je werken met natuurlijke materialen? Kom dan bij onze groep Beeldhouwen.
Ervaring is niet nodig. Je leert dit alles onder de persoonlijke begeleiding van onze ervaren docente, Anita Nuñez Larraz
Review
Beeldhouwen – een uitdaging! Iedereen is welkom bij onze dinsdaggroep Beeldhouwen, of je ervaring hebt of niet. Je werkt in natuurlijke materialen, zoals zacht of harde steen, klei of was, aan je eigen ideeën. Of dit naturalistisch of abstract is, alles mag en kan.Onder persoonlijke begeleiding van onze professionele docente Anita Nunez-Larraz leer je naast hakken in steen en polijsten ook kijken en het aanvoelen van verhoudingen. Het ontwikkelen van je eigen vormentaal, het improviseren en het spelen met het materiaal komt tijdens de lessen aan bod. Er wordt gedurende korte periodes ook gewerkt met een model. Kortom alles is mogelijk.

Fotoimpressie

Tarief, waar en wanneer
Zie: Cursusrooster dinsdagmiddag atelier 1

Docent
Anita Nuñez-Larraz

Aanmelden