Portret op zondag – Harry Slinger

Een grandioze middag afgelopen zondag 7 oktober bij “Portret op Zondag” met als gast niemand minder dan Harry Slinger, oprichter en leadzanger van de band Drukwerk. In ons atelier op de derde etage heerste een uitbundige en vrolijke Amsterdamse sfeer. Hoe kan het ook anders. Waar Harry is hoef je daar niet lang op te wachten. Hij amuseert graag, vanuit een warm hart en deed dat ook. Daarbij kreeg hij het ook nog voor elkaar heel rustig te poseren. Zijn handelsmerk, het rode petje, werd de blikvanger op menig doek. Samen met zijn dochter koos Harry twee portretten uit. Dat viel niet mee. Er was deze middag een enorme hoeveelheid schitterend werk geproduceerd.

Heel blij waren de aanwezige leden om van Harry de cd “Het  juiste spoor” te krijgen. Groot was de verrassing dat Harry zijn rode petje, dat hij die middag droeg, aan ons als vereniging cadeau gaf.  Natuurlijk werd er nog gezongen en een toast uitgebracht op deze mooie middag.

Dank Harry, je hebt het een groot warm hart en op de goede plaats. Authentiek en met recht een amusant. Door onze gast te zijn heb je met de aanwezige leden een prachtig stuk Amsterdamse geschiedenis geschreven.

Voor meer over de volgende Portret op Zondag, klik hier. Voor een algemene impressie, klik hier