Portret op zondag – Ronald Ockhuysen

Peter Janzen, onze voorzitter, heette met een korte toespraak, Ronald Ockhuysen, hoofdredacteur van het Parool, hartelijke welkom en opende zo het nieuwe seizoen van “Portret op Zondag” op 2e september j.l.
Een prachtige middag met de voelbare aanwezigheid van iemand die van Amsterdam houdt. De heer Ockhuysen vertelde met trots over het reilen en zeilen bij de krant, hoe een dag er op de redactie eruit ziet, een papieren krant te blijven in deze tijd waar steeds meer online gebeurt, de mooie samenwerking met de New York Times en de al tot twee keer gewonnen prijs voor de best vormgegeven krant te wereld! Samen met zijn hartelijke en vriendelijke uitstraling leverde dat prachtig werk op. Drie portretten gingen mee naar huis! Een bijzondere middag appte hij! Vonden wij ook!

Voor meer over de volgende Portret op Zondag, klik hier. Voor een algemene impressie, klik hier