Portrettekenen van een bekende Amsterdammer

Iedere eerste zondag van de maand organiseert De Zondagsschilders een middag portrettekenen waarvoor een bekende Amsterdammer model komt zitten.

Op zondag 4 februari, komt Reinier Sijpkens. Wie kent hem niet als de watermuzikant die door onze grachten vaart met zijn muziekboot “de Notendop” en menigeen vrolijk stemt met zijn spel op orgel en trompet?

Er is een korte wachtlijst. Vrijwel elke keer, ook bij Freek, kwam er op het laatste moment toch nog een plaats vrij. Opgeven kan via portretopzondag@gmail.com Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging. Indien je geen bevestiging krijgt graag opnieuw contact met mij opnemen.

Op 4 maart is de uitgestelde portretsessie met emeritus professor dr. Jan Swinkels. Ruim 35 jaar werkte hij in het AMC met ernstig depressieve patiënten. “Als ik een klein beetje geluk kon meegeven, dan greep ik mijn kans.” Sprak hij bij zijn afscheidsrede.

Opgave vanaf 1 februari via portretopzondag@gmail.com Leden die zich voor de bijeenkomst, 3 september 2017, hadden aangemeld hebben voorrang maar WEL opnieuw aanmelden!

Waar: Geldersekade 101, atelier 3e etage.
Aanvang: 13:00 uur, Atelier open vanaf 12:30 uur.
Kosten: € 6,00

Na de tekensessie om 15:30 uur maken we het gezellig met wat hapjes en een drankje tot 17:00 uur.

Ook mensen die niet aan het portrettekenen hebben meegedaan, zijn van harte welkom.