Ruimtelijke vormen -50/50 model – zaterdagmiddag 3de etage

ruimtelijkevormen2016Het boetseren zal aan de orde komen in combinatie met tekenen. Een losse schets op papier kan een onverwachts uitgangspunt bieden voor een werk in klei, en andersom kan het tekenen van een werk in klei tot een verrassende tekening leiden.
Een aantal middagen zal een model aanwezig zijn als inspiratiebron.We werken dus deels naar model en deels vrij. Deze opzet is heel geschikt voor mensen die willen beginnen met ruimtelijk vormen. Aan de orde komen zowel het boetseren met klei en was als het gieten met gips.  

Fotoimpressie

 

Review
Al tien jaar ga ik met veel plezier op zaterdagmiddag boetseren. Er wordt gewerkt naar  model, figuratief  of abstract. We werken met chamotteklei, rivierklei of soms met was. De kleifiguren worden gebakken en eventueel geglazuurd of thuis beschilderd. Ook hebben we een paar lessen besteed aan het bewerken met mozaïeksteentjes of glas. Er is heel veel mogelijk zoals hier te zien is op de voorbeelden. 
Cerine

Waar/wanneer
Zaterdagmiddag 13,30-16.00 uur, 3de etage

Tarief
Zie: Cursusrooster zaterdagmiddag 3e etage

Docent
Ike van Cleeff

Aanmelden